Cautare

8637 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.49 secunde)
Incepand din 2007, programul a cuplat cate un oras din tarile Europei occidentale cu altul din tarile central si est-europene. In anul 2007 capitale europene ale culturii au fost orasele Sibiu si Luxemburg.
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
14 Octombrie, este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Sfanta s-a nascut acum aproape o mie de ani, in Epivata, langa Constantinopole, intr-o familie instarita unde, atat ea, cat si fratele ei, Eftimie, au primit o aleasa educatie;
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Matrimoniale de nivel planetar Orasul brazilian Noiva do Cordeiro este faimos pentru faptul ca locuitorii sai sunt doar locuitoare, adica exclusiv femei. ... In Noiva do Cordeiro locuiesc circa 600 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, adica femei aflate la varsta fertilitatii maxime.
Germania - Istorie si Civilizatie Plecari: ... - transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM; - 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
Rodos este cea mai mare insula din grupul de insule Dodecanese si se afla in Marea Egee, de fapt este chiar la intersectia dintre Marea Egee si Marea Mediterana. Aceasta unire a celor doua mari poate fi vazuta atat din nordul insulei cat si din sudul sau.
Asociatiile de proprietari au cerut Primariei niste garduri ca sa mentina ordinea si disciplina in jurul blocurilor. Drept pentru care vor mai primi pentru inceput vreo trei kilometri de gard si orasul nostru va fi mult mai linistit.
Iata si cateva exemple: Intr-o tara europeana si intr-o primarie europeana functionarii publici ar deborda de amabilitate si competenta.
Este artistul care a asimilat in opera sa toata istoria sculpturii pe care a dominat-o si a depasit-o, dupa cum remarca criticul de arta Mircea Deac, in volumul Constantin Brancusi (Editura Meridiane, 1966).
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta. O initiativa excelenta, ca si televiziunea TRINITAS. ... Si felicitari realizatorilor!
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
google-analytics.com